dokkeren.nl Zwift Movember 2019

Datum: 30-10-2019

Wist je dat meer dan 9,9 miljoen mensen wereldwijd met prostaatkanker leven? Train in de maand november 9,9 uur en help zo via Zwift de Movember Foundation te ondersteunen bij het beëindigen van deze ziekte en het creëren van een betere toekomst voor ons allemaal.

dokkeren.nl
<

Prostaatkanker treft vooral mannen, dit zijn echter wel onze vaders, broers, echtgenoten, vrienden en collega's. En als je het zo bekijkt, dan treft prostaatkanker ons allemaal. Zwift werkt in de maand november samen met de Movember Foundation. Rijd of ren 9,9 uur in de maand november om een ​​Movember-kit permanent te ontgrendelen. Wanneer 10.000 mannen en/of vrouwen deze uitdaging voltooien, dan doneert Zwift $ 25.000 aan de Movember Foundation.

Aanmelden voor de missie
Zodra je inlogt zie je de Mission-badge. Klik gewoon op "WORD NU LID" en je bent klaar om te gaan. Eenvoudiger kan bijna niet.

Is dit een Race?
Nee. Elke minuut in Zwift telt mee voor het 9,9 uur doel: zowel de minuten die je rijdt als minuten die je loopt. In feite telt elke Zwift-activiteit, zelfs activiteit buiten Movember in-game-evenementen. Als je Zwift gebruikt, loopt de klok! Of je nu aan het racen bent, aan het sporten bent of gewoon je benen strekt.

Movember-kit
Meld je aan voor de uitdaging in het spel en je avatar draagt ​​de Movember-kit. In tegenstelling tot elke kit die Zwift in het verleden heeft gemaakt, evolueert het ontwerp op de trui (voor fiets) of het shirt (voor hardlopen) naarmate je mijlen logt. Als je de missie voltooit met een combinatie van runs en ritten, ontvang je beide in-game kits.

Ride On!!