dokkeren.nl Vier

Datum: 29-07-2018

Tour de France 2018 Tom Dumoulin Geraint Thomas Nairo Quintana Chris Froome

De Tour van 2018 zit er weer op. De Tour had dit jaar vier gele truidragers. Vier..... ja vier!! Helaas niet die ene waar we met zijn allen zo op gehoopt hadden.

dokkeren.nl
<

De opstel som van de resultaten van Tom in de Giro en de Tour is vier (2e en 2e). Froom heeft ook vier. En toch is dat een betere vier. We hadden liever gewoon de 1 gehad en niet de 5 van Kruijswijk. Toch is dat ook weer vier, vijf minus een.... vier dus. De andere held van Team LottoNL-Jumbo, Roglic, verprutste zijn tijdrit en zakte naar plaats vier in het algemeen klassement.

Thomas behaalde de 1e positie in deze tour. De 3 musketiers van Moviestar konden daar weinig tegen in brengen. U raad het vast al.... dat is ook weer vier. Quickstep behaalde vier etappe overwinningen en Ties Benoot reed maar vier etappes deze Tour.

Misschien wel de meest zwarte bladzijde deze Tour, het slaan van Moscon in etappe 15. Vijf min een is vier. Of de zwaarste valpartij van de tour van de renner met rugnummer 104. Een keer nul plus vier is vier. En wat dacht u van de eerste zware valpartij (van de bezemwagen), de renner met nummer 13. Een plus drie is vier.

Froome blijft steken op 4 Tourzeges. "Wij" stonden 28 jaar gelden voor het laatst op het podium, acht delen door twee is vier.

Zoals de meesten van ons heb ik ook mee gedaan aan een Tourpoule met wat vrienden. Nouja, wat... 31 deelnemers (drie plus een is vier). Er waren ook nog eens vier debutanten in ons spel en de manager van het team "LaTourDumoulin" haalde de meeste etappe prijzen, vier om precies te zijn.

Tom haalde in ons spel 311 punten, drie plus een maal een is vier. Sagan haalde 427 punten en is daarmee na Thomas (471 punten) de renner met de meeste punten (471 - 427 = 44.......). Quintana haalde 137 punten, Valverde 133 en dat is exact vier meer. Thomas haalde dus 471 punten. Dat is dus vier, zeven minus de 3 musketiers van Moviestar is ook weer vier....!! Cavendish haalde 28 punten (8/2=... ). Hagen haalde 44 punten!!! Alaphilippe en Dupon waren in de Tour nadrukkelijk aanwezig maar werden in ons spel slechts vier keer gekozen.

En.... zucht. Volgende jaar doen we de alleen de 1. Komaaannn Tommie!!!