dokkeren.nl Giro d’Italia 2023 Wielerspel

Datum: 16-04-2023

Giro d'Italia 2023

Speel mee met het gratis Dokkeren Giro d'Italia 2023 wielerspel of maak zelf een poule aan om met vrienden, bekenden en/of collega's een Giro d'Italia wielerspel te spelen. De opzet van het spel is eenvoudig. Kies voor de start van de Giro d'Italia van elke ploeg een renner naar keuze, een geheime renner en een draak van een renner.

dokkeren.nl
<

Al meer dan 20 jaar spelen wij een wielerspel in besloten kring. Ook dit jaar kunt u meeliften met ons spel! En dit geheel gratis!!! Wij houden de opzet van het wielerspel eenvoudig zodat ook de wat minder fanatieke wielerliefhebber eenvoudig mee kan spelen. De renners worden vooraf gekozen en kunnen tijdens het spel niet meer gewijzigd worden. Uitvallers krijgen bij ons een parasol en daarmee kunt u een nevenklassement winnen.

Na het aanmelden op de website meldt u zich aan bij een poule of maakt u uw eigen poule aan.

Aanmelden

Na het aanmelden bij een poule selecteert u 22 renners (van elke ploeg 1) en kiest u van de overige renners een geheime renner naar keuze welke in het team 'Équipe de Secrète' zit. Pas aan het einde van de Giro d'Italia wordt deze renner zichtbaar (incl. zijn punten) voor de overige deelnemers. Daarnaast kiest u ook nog een draak van een renner (Équipe de Drageons). De punten die deze renner haalt zijn min-punten. Deze renner is zichtbaar voor alle deelnemers van de poule.

Indien u een uitnodiging heeft ontvangen voor deelname aan een poule van een vriend, bekende en/of collega kunt u zich aanmelden bij de poule middels het wachtwoord (als het goed is heeft u deze dan ook ontvangen). dokkeren.nl heeft haar eigen algemene poule (Dokkeren Giro Wielerspel 2023). U hoeft hier niet aan deel te nemen. Het wachtwoord van deze poule is Dokkeren2023.

Meer informatie met betrekking tot de spelregels (incl. puntentelling) kunt u terugvinden via de onderstaande link.

-Spelregels-