dokkeren.nl Dokkeren Vuelta spel 2021

Datum: 03-08-2021

Vuelta a España 2021

Doe mee met het gratis dokkeren.nl Vuelta spel!! U kunt ook zelf uw eigen Vuelta-pool opzetten en deze beheren zodat u met uw vrienden, bekenden en/of collega's uw eigen Vuelta spel kunt spelen. De opzet van het spel is eenvoudig. Kies voor de start van de Vuelta a España van elke ploeg een renner naar keuze, een geheime renner en een draak van een renner!!

dokkeren.nl
<

Al meer dan 20 jaar spelen wij een wielerspel in besloten kring. Ook dit jaar kunt u meeliften met ons spel! En dit geheel gratis!!! Wij houden het simpel en eenvoudig zodat ook de vakantie vierende Vuelta a España liefhebber kan meespelen met het Dokkeren Vuelta spel 2021. De renners worden vooraf gekozen en kunnen tijdens het spel niet meer gewijzigd worden. Uitvallers krijgen bij ons een parasol en daarmee kunt u een nevenklassement winnen.

Na het aanmelden op de website maakt u eerst een team aan van 25 renners. U maakt slechts 1 team aan waarmee u in meerdere poules kunt deelnemen.

Aanmelden / Inloggen

Naast de 23 renners (van elke ploeg 1) kiest u van de overige renners een geheime renner naar keuze welke in het team 'Équipe de Secrète' zit. Pas aan het einde van de Vuelta a España wordt deze renner zichtbaar (incl. zijn punten) voor de overige deelnemers. Ook kiest u een draak van een renner (Équipe de Drageons). De punten die deze renner haalt zijn min-punten. Deze renner is zichtbaar voor alle deelnemers van de poule.

Indien u een uitnodiging heeft ontvangen voor deelname aan een poule van een vriend, bekende en/of collega kunt u zich aanmelden bij de poule middels het wachtwoord (als het goed is heeft u deze dan ook ontvangen). dokkeren.nl heeft haar eigen algemene poule. U hoeft hier niet aan deel te nemen. Het wachtwoord van deze poule is dokkeren.nl.

U kunt ook zelf een poule starten en vrienden, bekenden en/of collega's uitnodigen.

Meer informatie met betrekking tot de spelregels (incl. puntentelling) kunt u terugvinden via de onderstaande link.

Spelregels