dokkeren.nl Dokkeren Tourspel 2020

Datum: 25-08-2020

Tour de France 2020

Doe mee met het gratis dokkeren.nl Tourspel en win een PDM Wielershirt!!! U kunt ook zelf uw eigen Tour-poule opzetten en deze beheren zodat u met uw vrienden, bekenden en/of collega's uw eigen Tourspel kunt spelen. De opzet van het spel is eenvoudig. Kies voor de start van de Tour de France van elke ploeg een renner naar keuze, een geheime renner en een draak van een renner!!

dokkeren.nl
<

Al meer dan 20 jaar spelen wij een tourspel in besloten kring. Ook dit jaar kunt u meeliften met ons spel! En dit geheel gratis!!! Wij houden het simpel en eenvoudig zodat ook de vakantie vierende Tour de France liefhebber kan meespelen met het Tourspel. De renners worden vooraf gekozen en kunnen tijdens het spel niet meer gewijzigd worden. Uitvallers krijgen bij ons een parasol en daarmee kunt u een nevenklassement winnen.

Na het aanmelden op de website maakt u eerst een team aan van 24 renners. U maakt slechts 1 team aan waarmee u in meerdere poules kunt deelnemen.

Aanmelden

Naast de 22 renners (van elke ploeg 1) kiest u van de overige renners een geheime renner naar keuze welke in het team 'Équipe de Secrète' zit. Pas aan het einde van de Tour de France wordt deze renner zichtbaar (incl. zijn punten) voor de overige deelnemers. Ook kiest u een draak van een renner (Équipe de Drageons). De punten die deze renner haalt zijn min-punten. Deze renner is zichtbaar voor alle deelnemers van de poule.

Indien u een uitnodiging heeft ontvangen voor deelname aan een poule van een vriend, bekende en/of collega kunt u zich aanmelden bij de poule middels het wachtwoord (als het goed is heeft u deze dan ook ontvangen). dokkeren.nl heeft haar eigen algemene poule. U hoeft hier niet aan deel te nemen. Het wachtwoord van deze poule is dokkeren.nl.

U kunt ook zelf een poule starten en vrienden, bekenden en/of collega's uitnodigen.

Meer informatie met betrekking tot de spelregels (incl. puntentelling) kunt u terugvinden via de onderstaande link.

Spelregels

Prijs

De winnaar van het dokkeren.nl Tourspel ontvangt een replica van het PDM (retro)wielershirt.

De keuze voor het retro wielershirt van PDM komt voort uit het feit dat de Tour de France 31 jaar geleden voor het laatst in Orcières-Merlette (etappe 4) was. In 1989 won Steven Rooks (PDM) er de klimtijdrit.